Prima čtyřkolka


S partnerem už delší dobu přemýšlíme, že bychom si pořídili pěknou čtyřkolku nebo motokáru. Znáte čtyřkolky nebo motokáry? Pokud ano, anebo jestli ji přímo máte doma, tak mi dáte jistě za pravdu, že je to o hodně lepší než nějaká motorka na dvou kolech. Samozřejmě, že my jsme už taky měli motorky na dvou kolech, ale povím vám, že když jsem se na tom jednou málem vybourala na poli, tak jsem si řekla, že už motorku jednoznačně nechci. Proto jsem se s partnerem rozhodla, že motorky prodáme a že si každý koupíme jednu nějakou pěknou čtyřkolku anebo motokáru.

Raději chceme čtyřkolku.

Nakonec to dopadlo tak, že jsme si každý pořídili čtyřkolku a uznávám, že to byl opravdu perfektní nápad. Jsem ráda, že jsme tohle s partnerem udělali, protože kdybychom stále zůstali asi u motorky, tak nevím, kde bychom nyní byli. Třeba bychom už ani nebyli anebo bychom byli úplně zmrzačení. Proto je nejlepší, když lidé si uvědomí, co je pro ně lepší anebo na co se cítí. Třeba jsou lidé, kteří se vůbec necítí na to, aby měli motorku. Nebo dokonce jsou i lidé, kteří si nepřejí mít ani jak čtyřkolku nebo motorku, tak také elektrokoloběžku a podobně. Někdo se jednoznačně bojí jezdit. A já se tomu nedivím, jenom se podívejte na silnice anebo i na vedlejší silnice.

Na motorce se už bojím.

Všude uvidíte, že lidé jezdí strašně divoce, jsou úplní blázni, každý jenom někam spěchá a já si myslím, že tohle je nebezpečné, protože když někam spěcháte a zrovna sedíte v motorovém vozidlu anebo i na kole nebo elektrokole, tak to ve většině případů nedopadá dobře. Takže když spěcháte, tak také vám odpadá pozornost a vy se moc nerozhlížíte napravo nalevo a může dojít k nehodě. Proto je nejlepší, když raději na motorce jedete opatrně a nikam nespěcháte a jedete se spíše jenom rekreačně projet. Podle mého názoru, když někam spěcháte, tak raději využijte autobus nebo vlak.